Så har jeg lagt et par nye billeder ind – de ligger under “Billeder #3″

God fornøjelse ;-)

Posted in Billeder | No Comments »

Viktor har i lang tid haft en mani med at ALT skal i munden – her er lige et billede af ham – hvor han mener han skal have det hele i munden på én gang :-)

Posted in Udvikling | No Comments »

Viktor vil rigtig gerne frem i den store verden. Han har funet ud af at han enten kan trække sig frem med armene, og noget helt nyt er at han løfter rumpen og skuber sig frem med benene – hvilket ser lidt sjovt ud – se selv ;-)

Posted in Udvikling | No Comments »

Vi har idag haft besøg af farmor og oldemor. Det var rigtig hyggeligt. Her er lige et par billeder.

Viktor og oldemor

Viktor og farmor

Posted in Besøg | No Comments »

Så har vi igen haft besøg af sundhedsplejersken. Hun var forbi i mandags – og hun er meget begejstret for Viktor.

Han vokser rigtig fint – han er nu 66 cm lang og vejer 6800 g – og han ligger rigtig fint på vægt/vækst kurven.

Posted in Sundhedsplejerske | No Comments »

Vi har idag haft besøg af Mie, Kasper, Oscar og Amalie fra Middelfart. Amalie er fra d. 14. juli 2007, så der er kun lige 3 måneder imellem de to rollinger – så det er lidt sjovt at se hvor hurtig udviklingen går.

Vejret var rigtig dejligt idag, og vi var derfor ude og gå og en tur på legepladsen. Det er første gang Viktor er ude og gå i barnevognen hvor han sidder op og kigger med – og hold da op – det hele blev også studeret. Her er lige et par billeder fra dagen :-)

Her kan de rigtig kigge på hinanden – da vi var på legepladsen :-)

Posted in Besøg | No Comments »

Viktor har for noget tid siden opdaget hans fødder, og haft det sjovt med dem, men de blev på et tidspunkt uinteressante. Han sys nu de er ret sjovt igen – og se lige hvad man kan med dem….

1. Udgangspunkt ;-)

2. Første store-tå ….

3. Begge store-tå´r – sådan gør man det!! :-)

Posted in Udvikling | No Comments »

Viktor fik i dåbsgave en rigtig fin GRØN Tripp Trapp stol. Han kan endnu ikke sidde helt alene i den og ikke så længe af gangen, men med et par viskestykker i siden som støtte, så går det lidt. Og det er godtnok hyggeligt at sidde sammen med mor og far ved bordet. Og som altid så skal ALT i munden :-)

Posted in Udvikling | No Comments »

Så er vi så småt gået igang med “projekt vælling”. Viktor sover kun 2-2½ time af gangen om natten, og det er jeg ved at være lidt træt af, så nu håber vi på at han kan sove lidt længere, når han får lidt i maven med lidt mere nærring.

Projektet har “kørt” en lille uge nu… og det var bestemt ikke noget hit…. det kunne han dælme ikke li´ – og slet ikke fra flasken. Jeg forsøgte så at give ham det med en ske, og det gik lidt bedre. Jeg har været stædig, og er blevet ved med at give ham det én gang om dagen, og nu spiser han mere og væmmes ikke mere – så det går den rigtige vej.

Sådan ser man ud når man bliver fodret med skeen :-)

Posted in Udvikling | No Comments »

Så har jeg fået en “kravlegård” ;-)

Jeg kan lige være i den…

Posted in Nyheder | No Comments »

Få en email hver gang der er en opdatering.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Archives

Recent Posts

Blogroll