I tirsdags var vi samlet i mødregruppen herhjemme. Det er noget vi gør ca. hver 14. dag. Vi mødes og snakker om hvad vores unger nu gør og kan. Fint at have nogle at dele det hele med og ikke mindst finde ud af at vores unger altså er HELT normale ;-) og lige som alle andre unger. Den ældste er fra d. 24. september og den yngste er fra d. 11. oktober – så der er ikke så stor spring mellem dem.

Jeg har længe ville tage et billede af alle ungerne, men enten har den ene sovet eller ikke været der… men idag var alle samlet og ikke mindst vågne på samme tid – så jeg fik et rigtig fint billede af dem alle fem.

Robin, Laura, Cecilie, Sofie og Viktor

Posted in Mødregruppe | No Comments »

Så er den lille prins blevet døbt. Vi havde en rigtig god dag. Tak for alle de fine gaver til ham.

Der er billeder fra dåben under “Billeder #3″.

Posted in Nyheder | No Comments »

Så var vi lige et smut forbi Østerby. Det var egentlig meningen vi skulle have været hjem og i bad…. men det blev lidt senere… og ja… så må man jo improvisere (billedet taler vist for sig selv ;-) )

 viktor-januar-2007-020.JPG

Posted in Mormor | 1 Comment »

Vi havde igår besøg af præsten der skal døbe Viktor for at høre om hele forløbet.

Der er den dag tre der skal døbes, og præsten regnede med at der ville komme omkring 200 personer i kirken den dag – så jeg vil anbefale evt. at komme lidt i god tid – hvis I vil have en plads lidt oppe foran. :-) Gudstjenesten starter kl. 10:00.

Vi ses på søndag.

Posted in Højtider | No Comments »

Så har Birgit været her igen og hun er stadig MEGET tilfreds med Viktor – hvilket jo er super dejligt.

Han er en stor dreng og vejer nu 6400g og måler 63,5 cm.

Jeg har lavet en ny side der hedder vægt/mål – som en oversigt over hvor meget han vokser – så der kan I rigtig følge med.

Posted in Sundhedsplejerske | No Comments »

Vi holdt i år nytår i Middelfart hos Mie og Kasper – hvilket var rigtig hyggeligt. Viktor ville ikke sove særlig meget, så han hængt på mig det meste af aftenen – han skulle jo nødig gå glip af noget :-) Men en super hyggelig aften!

Det er nu bedst oppe os mor!

Se min fine hat ;-)

Posted in Nyheder | No Comments »

Så har jeg fået opdateret siden “Ønsker” efter julen, og den er nu klar til barnedåben. I er også meget velkomne til at finde på noget selv ;-)

Viktor bruger nu tøj fra str. 62 – men det gør ikke noget han får tøj der er større f.eks. str. 68

 1. Hollys bodystocking blå med blåmixet kløvere (link) Hollys bodystocking med brunmixet kløvere (link) (er på tilbud her ved samme internetbutik – hvis der er nogle der vil benytte sig af det)
 2. Hollys bodystocking brun med guldkløvere (link)
 3. Hollys langærmet bodystocking hvid med grå kløvere
 4. God allergi-venlig juniordyne
 5. Småfolk sengetøj junior grøn (link)
 6. Me too heldragt – strikket med fleecefoer str. 68 – 350 kr (link)(ved godt den er udsolgt her, men bare for at vise et billede)
 7. Penge til klapvogn
 8. En god radio med cd afspiller
 9. Lamaze -Dreje og legetæppe (link)
 10. Weekendseng – evt. den der er på tilbud her med hunden på :-) men ikke et must. (link)
 11. Bobles – tumlemøbler -
 • ELEPHANT 6 layer
 • FISH 6 layers eller
 • PIG 6 layers

(www.bobles.dk – her kan man se hvad det er for noget samt forhandlere)

Jeg har oprettet 3 konti til Viktor. Han har en Rasmusklump konto som er en ganske almindelig konto som vi vil bruge til hvis der skal spares sammen til en større ting til ham, og så er der en børneopsparing og en børnebørns konto som begge to er konti som er “spærret” til han er 18 år.

Så I skal også være velkommen til at give ham pengegaver og evt. bestemme på hvilken konto de skal sættes ind på – altså om de skal være spærret til han bliver 18 år eller om der skal bruges til en større ting til ham.

Posted in Nyheder | No Comments »

Få en email hver gang der er en opdatering.

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Archives

Recent Posts

Blogroll